Sabtu, 15 Desember 2018

PES 2018 PS3 POTATO Patch 7.0 AIO CFW [BLES/BLUS] Season 2018/2019



PES 2018 PS3 POTATO Patch Season 2018/2019

Satu lagi patch untuk seri game Pro Evolution Soccer 2018 versi PlayStation 3. Kali ini dibuat oleh tim dari POTATO Patch. Potato Patch sendiri sudah cukup dikenal sebagai salah satu seri terbaik untuk game Pro Evolution Soccer PS3. Selain itu PES 2018 PS3 POTATO Base Patch Season 2018/2019 juga sudah memiliki beberapa fitur yang cukup dan bisa digunakan untuk BLES / BLUS.

Fitur PES 2018 PS3 POTATO Patch Season 2018/2019 :

• Compatible with datapack 4.01
• 46 New Equipment.
• Updated Kits Season 2018-19.
• More than 1000 new players.
• 3 New Legend Players (Karagounis, Ceni and Giggs).
• Removed flags type Russia 2018.
• Eliminated the introduction of Russia 2018.
• New Logos for Competitions (Trophee of Champions, Serie A, Coppa of Italy etc.).
• New Logo for F.C Barcelona.
• 200 New Faces.
• Legends players now have an average age of 20-25 years so that in this way they last several seasons when they are signed up in LM in high performance since they are reborn with low skill.
• New Graphic Menu.
• Adapted realistic PES 2019 grass.
• New animations in the arc networks when scoring a goal.
• Notable improvements in the effects of lighting and climate in the stadiums.
• New Bootpack (More than 40 new boots)
• New Ballpack season 18-19 (20 new balls)
• Original trophies for the competitions: FIFA World Cup, Eurocopa, SuperCopa of Europe and Copa America.
• 200 new Mini-Sharks.
• New adboards.
• Eliminated stadiums St Louis II, Morelos and Estadio Chivas.
• Fixed the error in which the players left without body in BL and LM conferences.
• Improvements in the stability of tattoos and more than 120 new tattoos (D'Alessandro, Cassano, Pulgar, De Paul, etc) NOTE: Tattooed players come out with an error when putting them long sleeves so they were assigned short sleeves from the menu Edit.
• Stability improvements playing at Santiago Bernabéu.
• Improvements in the Camp Nou (New grass, advertising and dt areas)
• Corrected the grass in Estadio Azteca and El Cilindro.
• New pack of commentators extracted from PES 2019.
• Super Champions anime teams added to classic teams.
• New intros and presentation videos for all competitions.
• New textures in the kits (Correct the sponsor's error that in some cases was disproportionate).
• New icons extracted from PES 2019.
• New graphics for Liga Master.
• Solved the problem that did not let him play with Germany during the day.
• Transfers to the day in most leagues.
• Added 100 goalkeeper gloves.
• Adboards assigned for unlicensed equipment (Bayern, Rangers FC etc)
• 9 new stadiums (New Gasometer, Allianz Park, Johhan Cruyff Arena, Prince Abdullah Al Faisal, King Fahd, Celtic Park, Tokyo Olympic, Arena Do Gremio and Arena do Corinthians).
• Referee kits season 2018-19
• Fixed the error assigned by the Serie A ball for champions and europa league, now has correct allocation for group matches and final.
• Pre-Match Animations
• Added the playability of the PES 2019
• More than 50 players retired free to be signed in league Master.
• New effect of sweat on the players.

DOWNLOAD | PASSWORD : POTATO





Homepage : http://radikal-gamez.net/

Credits : CISSOKHO, DR77, MAESTRO POLTERGEIST, CHELERO900, PESLogos, Geo_Craig90, 4ngel Torrero, MRI_20, MTGames_1991. And many more !


Share:

Related Posts:

39 komentar:

  1. pakek passworld gak gan, file rar nya?

    BalasHapus
    Balasan
    1. Sudah ditambahkan password diatas

      Hapus
    2. Face ribery asli ga gan..

      Hapus
    3. Gak dicek, tapi udah banyak reviewnya kok di YT, tinggal ente cari aja.

      Hapus
  2. ini di 7 part di dowbload smua gan?

    BalasHapus
  3. ini udah termasuk file gamenya buat ps3?

    BalasHapus
  4. gan ini untuk ps 3 cfw bisa ?

    BalasHapus
  5. Face koman ny gk asli gan...yg lain ny okk...thx

    BalasHapus
  6. Bisa untuk yg game OF? apakah stats pemain ada yg dirubah?

    BalasHapus
  7. Gan ini kan saya belum download yang versi v2 atau sebelum V3.1 nah apa bisa saya langsung donwload aja yg V3.1 langsung?

    BalasHapus
    Balasan
    1. Bisa, dihapus dulu v2nya baru install v3.1

      Hapus
  8. Gan, kalo mau instal yg ini harus versi sebelumnya dulu ya?

    BalasHapus
    Balasan
    1. Gan sy belum punya game pes 2018 gan. cara download n instalnya gimana gan ?

      Hapus
    2. Mungkin bisa ente cari sendiri di google atau beli di tempat game ?

      Disini gak nyediain game

      Hapus
  9. klo mau install versi V6 harus install versi sebelumnya dulu gan?

    BalasHapus
  10. Gan bisa di share ga tutorialnya ? pertama taman mulai dari mana dulu

    BalasHapus
    Balasan
    1. Di YouTube ada kok, tinggal ente cari ya

      Hapus
  11. Mudamudahan apdate lagi versi baru di ps 3 Patch p0tato yaaa

    BalasHapus
  12. Balasan
    1. Dari versi AIO ke versi terbaru, cek link download

      Hapus
  13. Gan ini modnya buat bles didownload juga gak

    BalasHapus
  14. T.Courtois masih di chelsea gan?...(Screen shoot)

    BalasHapus
    Balasan
    1. Belum update transfer lagi sampe sekarang, ntar kalo udah ada update terbaru diposting ulang kok

      Hapus
  15. gan mau nanya ini sudah fix transfer belum ya? kok kalo di gambarnya tranferya belum fix ya?

    BalasHapus
  16. gan udah ada versi terbarunya versi 7 AIO Potato, mgkin bisa dishare gan.... cara instal AIO yg baru apa harus hapus semua data yg versi 6 ?? thanks

    BalasHapus

Rules.

1. Gunakan bahasa sopan & jelas.

2. No spam & flame. Sama sekali tidak terima request link !

3. Link rusak ? Laporkan link yang mati dibawah postingan.


Arsip Blog